‘A Europa, Jaume Asens’, el cicle de converses amb el candidat sobre els desafiaments presents i futurs de la Unió Europea

Els Comuns presenten A Europa, Jaume Asens, un espai obert al diàleg i la reflexió, sorgit per parlar sobre els desafiaments de present i futur de la Unió Europea amb motiu de les eleccions del 9 de juny. El projecte audiovisual constarà de quatre episodis conduïts per l’actriu, directora i guionista Bàrbara Mestanza i comptaran amb el protagonisme de Jaume Asens. En un to proper i reflexiu, el candidat de Comuns Sumar al Parlament Europeu conversarà amb convidats de referència com l’exalcaldessa de Barcelona Ada Colau, l’historiador i escriptor palestí Salah Jamal, la periodista i activista climàtica Maria Serra i l’activista pels drets de les persones migrades Diana Gutiérrez.

A Europa, Jaume Asens neix amb l’objectiu d’inspirar i conscienciar els oients per participar en la construcció d’una Europa més justa i sostenible i descobrir per què les properes eleccions del 9 de juny són les més transcendents en la història recent de la Unió Europea. El primer capítol, disponible a continuació, compta amb Ada Colau com a convidada especial, qui debat de manera assossegada amb el candidat sobre reptes com la pau, el canvi climàtic, els drets humans i la lluita contra l’extrema dreta. La resta d’episodis apareixeran els propers dissabte 1, diumenge 2, dimarts 4 i dimecres 5 juny al canal de Youtube, Spotify i les xarxes socials dels Comuns.